Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011


Γεια σας! Γεια σας! Τι κάνετε? Πώς είστε? Εγώ τολμώ να πω πως είμαι καλά!Προσπαθώ να διακωμωδώ την κατάσταση, γιατί αλλιώς δεν με βλέπω να την βγάζω καθαρή.

Αυτό, λοιπόν, να κάνετε κι εσείς. Αφήστε το μυαλό σας να χαλαρώσει. Διαβάστε ένα βιβλίο, ακούστε μουσική, κάντε μία βόλτα, πηγαίνετε στη θάλασσα (αυτές τις μέρες η θάλασσα είναι τέλεια) και γενικώς κάντε οτιδήποτε σας ευχαριστεί. Επειδή από ό,τι φαίνεται η κατάσταση με τα οικονομικά δεν πρόκειται να βελτιωθεί και θα συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, δεν αξίζει να αγχωνόμαστε και να επικεντρωνόμαστε μόνο σε αυτό. Την ''φιλοσόφησα'' την κατάσταση και το πήρα απόφαση πως έτσι έχουν τα πράγματα. Δεν πρέπει να τους κάνουμε τη χάρη να χαλάμε την διάθεση μας.
Όλοι εμείς βράζουμε στο ίδιο καζάνι. Όλοι εμείς που δεν κλέψαμε, θα πληρώσουμε. Εμείς θα βγάλουμε για ακόμα μια φορά το φίδι από την τρύπα.

Προσπαθείστε, λοιπόν, να βρείτε λίγο ελεύθερο χρόνο, να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Βάλτε στο εβδομαδιαίο πρόγραμμά σας λίγο χρόνο για εσάς, τους δικούς σας ανθρώπους και ιδιαίτερα τα παιδιά σας. Συζητείστε μαζί τους για ότι σας απασχολεί. Μιλήστε στα παιδιά και εξηγείστε τους τι συμβαίνει, γιατί τα παιδιά καταλαβαίνουν τα πάντα. Μην τα αφήνετε να παίρνουν λάθος πληροφορίες, οι οποίες μαυρίζουν την παιδική ψυχούλα τους. Τα παιδιά πρέπει να τα προστατέψουμε, χωρίς όμως να τους κρύβουμε την αλήθεια και να τα γεμίζουμε με παραμύθια.
Σας αφήνω τώρα. Θα τα πούμε. Να προσέχετε τον εαυτό σας και τους δικούς σας ανθρώπους.

Σας φιλώ, Σοφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου